Jokilaaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy

Paikallinen, osaava ja luotettava asumisen asiantuntija Jokilaaksojen OP-Kiinteistökeskus Oy on paikallisten Osuuspankkien omistama tytäryhtiö, joka tarjoaa asumisen palveluja: isännöintiä ja kiinteistönvälitystä. Toimimme Kala- ja Pyhäjokilaaksojen sekä Kokkolan talousalueella. Palveluksessamme työskentelee yli 50 asumisen ammattilaista.

 

OP Ryhmä lyhyesti

Olemme osa OP Ryhmää, joka on Suomen suurin finanssiryhmä. OP tarjoaa parhaat keskittämisedut sekä maan kattavimman ja monipuolisimman pankki-, sijoitus- ja vakuutuspalvelujen kokonaisuuden.

Ryhmän toiminta perustuu osuustoiminnallisuuteen: yhdessä tekemiseen ja menestyksen jakamiseen kaikkien kesken. OP:n perustehtävä on edistää omistajajäsenten, asiakkaiden ja toimintaympäristön kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

p

Ajankohtaista


Olemme ottaneet uudet kotisivut käyttöön, ne löytyvät osoitteesta www.OP-Koti.fi

Käy tutustumassa meihin uusilla nettisivuilla. OP Koti -sivujen taloyhtiöpalvelusta voit etsiä oman taloyhtiösi ja tehdä mm. vikailmoitukset, muuttolimoitukset tai yhteydenottopyynnöt suoraan sitä kautta, kuinka kätevää.

Tämä sivusto tullaan sulkemaan syksyn aikana.